Одного разу вирішили ми подивитися про Оболонь в інтернеті. Гугл, пошук, “Оболонь новини”. Хтось інакше би вчинив?

Новини не те щоб здивували, а неприємно вразили. На декількох сторінках Гуглу знайшлася лише одна нейтральна новина про можливе будівництво пішохідного містка в парку Наталка. Всі інші новини були щось на кшталт знайдено труп, будинки залишилися без електрики, згорів автомобіль, пожежа в багатоповерхівці, Прорвало трубу, корупціонери щось в черговий раз вкрали, шахраї на Оболоні виманили… Нас оточують погані новини, які постійно тримають нас в стресі.

Чому ми не чуємо гарних новин в наших ЗМІ? Насправді, відповідь дуже проста і в той же час дуже сумна – людина, яка живе в стресі, не намагається зробити життя навколо себе кращим, її задовольняє мінімум, люди перестають мріяти про краще життя.

Ми пропонуємо прихильникам Студія Толока долучатися до створення та публікації гарних новин. Ми твердо знаємо, що кожного дня з кожним з нас відбувається щось гарне. Розкажіть про це, зробіть світ трошки добрішим!

Якщо Ви ніколи цього не робили – не біда! Ми допоможемо Вам в цьому. Ми навчимо як написати текст, як зняти фотографію, як започаткувати Ваш блог або подкаст. Ми допоможемо Вам зробити світ добрим. Всі разом ми впораємося!

З нами можна звʼязатися відправивши листа на адресу info@toloka.kiev.ua, зателефонувавши за номером +380672437595 або завітавши до нашої телевізійної студії за адресою вул. Полярна 8-А.

Ми чекаємо саме на Вас!

P.S.
Нещодавно ми запустили сервіс подкастів і у Вас є можливість стати автором власного подкасту.
Обирайте тему і гайда до нас записувати!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *