Картонні ліжка, які можна переробляти, із Олімпійського селища у Токіо, ймовірно, будуть використані у тимчасовому медичному закладі. Він буде створений префектурою Західної Японії до кінця цього місяця.

Саме так виглядає заощадження коштів від керівництва міста Токіо. Але більше всього вони переслідували екологічні мотиви, які були серед пріоритетів організаторів Олімпійських ігор у Токіо. Уся електрика надходила з відновлювальних джерел, Олімпійський факел був зроблений із алюмінієвих відходів, а медалі – із перероблених гаджетів.

Картонні ліжка
Картонні ліжка

“Ці ліжка були для олімпійців, і вони якісні”, – сказав губернатор Осаки журналістам.

Очікується, що близько 800 ліжок, розрахованих на підтримку людей вагою до 200 кілограмів, та подушки, які використовувалися під час Ігор у Токіо, будуть передані до медичного закладу для пацієнтів з COVID-19 з незначними симптомами або без них.

Постачальник продуктів для постільної білизни, airweave Inc., заявив префектурі, що готовий передати ліжка медичному закладу. Цей заклад має бути побудований у великому виставковому центрі.

Під час Олімпійських і Параолімпійських ігор, закритих минулої неділі, через затримку на рік та через пандемію коронавірусу, у селищі спортсменів було використано близько 18 000 картонних ліжок.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *