Козацький марш – пісня від гурту Форт!

Звуки Козацького маршу просто миттєво переносять в Козацьку Україну. І бачиш битий шлях серед квітучих трав, а по ньому на чудових конях, що легкою риссю несуть своїх красенів- вершників, плине козацька лава, козацьке військо.

Попереду пан Гетьман та полковники, ті, чия доблесть переживе віки. Шовкові пояси перехоплюють тонкий козацький стан, а з- під бобрових шапок усміхаються пречудові сині, карі та чорні козацькі очі. Поблискують шаблі та пістолі при боці. Тихо шумлять бойові прапори. Руки, що тримають поводи коней, красивої форми і видають породу.

Це йде не орда степова, це їдуть лицарі – гордість і цвіт України. І навіть долина притихла, і верби завмерли, і небо засяяло, спостерігаючи красу козацької лави. А ворог зник, розчинився в колючому терні, та тремтить там, як суслик польовий. Бо змете його з дороги козацька сила і навіть не помітить цього.

За неньку, за Україну, за волю, вперед! Іде козацьким маршем неймовірно хоробре військо, вірні сини України, не зрадники, не яничари, не боягузи, не лицеміри. Іде долиною у вічність, у народну пам’ять гордість України і тричі їм козацьке – ,,СЛАВА!”

Ніколи ще Козацький марш не лунав так по-особливому!

Козацький марш від гурту Форт

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *