Історія донецького бранця, як це відбувалося, сумні свідчення!

Історія бранця з Донецька

Матеріали цієї справи передані до Парламентської Асамблеї Ради Європи (ПАРЄ), котра є одним з двох статутних органів Ради Європи.

Асамблея розглядає актуальні питання, пов’язані з проблемами сучасного суспільства і різними аспектами міжнародної політики в рамках загального мандату Ради Європи, що охоплює такі сфери як захист прав людини, розвиток демократії та верховенства права.

Результати роботи Асамблеї відіграють важливу роль у визначенні напрямів діяльності Комітету Міністрів, а також міжурядового співробітництва в рамках Ради Європи. Крім того, члени Асамблеї доводять їх до відома своїх національних парламентів. Тим самим здійснюють вплив на свої уряди у сфері дотримання прав людини.

Асамблея також закликає держави забезпечувати та підтримувати демократичні стандарти як у Європі, так і в сусідніх регіонах. У цьому контексті Асамблея відіграє роль генератора ідей щодо вдосконалення законів і практик Європи, а також «рушієм» Ради Європи та захисником Європейської конвенції прав людини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *