Напевно, всі пам’ятають зі шкільної лави, що найвищі гори на планеті ― це Гімалаї. Підкорити найвищу вершину на планеті – мрія всіх людей, що полюбляють активний відпочинок.

Гімалаї займають значну площу: вони тягнуться на 2900 кілометрів в довжину і на 350 кілометрів в ширину. Вони охоплюють територію 6 країн: Китаю, Індії, Непалу, Пакистану, Бутану і Народної Республіки Бангладеш. У перекладі Гімалаї означають «обитель снігів». Стародавні греки і римляни називали ці гори Имаус.

Утворилися гори приблизно 70 мільйонів років тому: зіткнулися Євразійська і Індо-Австралійської плити. Гімалаї досить молоді і вони досі ростуть. Так, у листопаді 1999 року альпіністи і вчені з Національного географічного товариства США, використовуючи дані, отримані з GPS, встановили, що висота Евересту становить 8850 метрів над рівнем моря. Це на 2 метри вище, ніж визначили у середині XIX століття англійські топографи і картографи.

Буквально сьогодні на Толоці народився проект “Гімалаї – подорож від війни”.

Про це розповідає Валентин Щербачов в ефірі нашої телепередачі, що в вкладеному відео.

Ідея проекту народилася буквально сьогодні. Валентин Щербачов звʼязався з його друзями з Непалу і вони запропонували допомогу у відновленні наших бійців. Ми обговорили наші можливості і дійшли до висновку, що ми зможемо реалізувати цей проект.
Тож, друзі, запрошуємо Вас приєднатися до проекту і зробити так, щоб наші Герої змогли хоч трошки забути про жахіття війни, відновити свої сили.

Вже завтра ми звернемося до низки благодійних фондів та бізнесових структур з пропозицією взяти участь в проекті. Ми впевнені, що вони долучаться до збору коштів на цю експедицію, що так необхідна людям постаждалим від жахіть бойових дій на території нашої держави.

А зі свого боку ми докладемо максимум зусиль, щоб організувати подорож до Гімалаїв у будь якому випадку.

Подивіться ефір Студії Толока, в якому Валентин Щербачов розповідає про проект

Гімалаї, реабілітація від вершин світу

Якщо у Вас виникли питання чи пропозиції – звертайтеся на пошту info@toloka.kiev.ua або телефоном 0672437595.

Слідкуйте за нашими новинами!
Далі буде …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *