Студія Толока абсолютно незрозумілі нові обмеження фейсбуку, саме це й підштовхнуло нас до змін. Раніше ми всі сили витрачали на пошук та наповнення сторінки матеріалами, які цікаві нашим прихильникам. Ми навіть не уявляли, що фейсбук може нас за щось покарати, бо ми уважно ставилися до контенту і намагалися не долучатися до галасних приводів, які живуть одну, дві доби. Але, фейсбуку було байдуже і він потроху вводив обмеження для нашої сторінки. Коли ми потроху стали втрачати можливості у фейсбуці, ми почали створювати свій портал. Це відбувалося без поспіху. Ми обговорювали яким він повинен бути, які сервіси для наших прихильників він повинен мати, які розділи повинні бути на порталі, щоб він міг задовольнити потреби відвідувачів, переносити чи ні контент зі сторінки у фейсбуці і багато всього іншого.

Сьогодні, коли сторінка на фейсбуці майже не функціонує, ми прийняли рішення зосередити всі наші зусилля на нашому порталі і зробити його основним джерелом новинного контенту Студії Толока. Всі сили ми перекинули на наповнення порталу інформацією. Основним нашим напрямком залишається наша українська культура, але не та частина, про яку розповідають телевізійні канали, а навпаки. Ми як і раніше зосередились на частині української культури, про яку нічого не чутно – творчість аматорів і митців, які тільки починають свій шлях. Саме це було метою створення Студії Толока – надати митцям майданчик, на якому вони можуть показати людям свою роботу.

Сьогодні ми створили канал в телеграмі. У ньому будуть всі матеріали, які публікуються на порталі. Ми впевнені, що такий канал донесення інформації до наших прихильників буде зручним. Також у нас є наш ютуб канал, на якому тепер ми регулярно публікуємо наші відео. Ми також будемо дублювати всю інформацію на нашу сторінку у фейсбуці.

Ну а тепер про наші плани.

Дуже скоро ми запустимо сервіс для розміщення подкастів. Всім, хто має бажання створити свій подкаст, вже сьогодні можна починати. Зараз сервер знаходиться в тестовому режимі і незабаром ми його презентуємо.

На нашому майданчику кожен має можливість вести свій блог або інформаційну колонку. Цей сервіс вже працює і кожен хто хоче розповісти про щось цікаве може це зробити. Ми розраховуємо, що для кожного мати свій шматочок порталу – це чудова можливість розповісти світу щось цікаве. Ми запрошуємо до нас в першу чергу тих, хто повʼязаний з творчостю – своєю творчостю або творчостю колективів. Всім нам було би дуже цікаво дізнатися, що відбувається в будинках культури в ОТГ по всій Україні.

Ми також продовжимо наші прямі трансляції у фейсбуці та ютубі. Також в наших планах є запуск цілодобової трансляції нашого телевізійного каналу. Зараз ми розпочали перемовини з представниками інтернет-індустрії та провайдерами. Телевізійний канал потребує як великого сховища, так я широкого каналу в інтернет, щоб всі, хто бажає, могли комфортно дивитися наші програми. Але поки ми вирішуємо технічні і організаційні проблеми телевізійного каналу, ми запускаємо інтернет радіостанцію. Це величезна таємниця, яку ми Вам повідомляємо по секрету 🙂

Окрім вирішення технічних питань, ми зараз продовжуємо брати участь у декількох проектах.

Нещодавно ми завершили перший цикл зустрічей з українськими поетами – “Між Рядків” з Тетяною Фісуновою Дивимося, що з цього вийшло і через місяц ми розпочнемо другий сезон цього циклу.

Ще одним цікавим проектом є “Про добро“, який ми ведемо разом з благодійним фондом Карітас України. В цих програмах ми знайомимо наших поціновувачів з людьми, які повʼязвні або займаються благодійністю, розпитуємо їх чому для них важливо допомагати іншим.

З Карітас України у нас є ще один проект. В рамках великого проекту “Долаючи розломи в громадах” ми разом створюємо “Курс адаптації до війни” в якому розмовляємо про те, що повинен робити кожен, щоб виграти у війні з росією і як нам всім разом жити після перемоги.

Звісно, ми продовжимо наші онлайн-концерти по середах і будемо інформувати Вас про нових виконавців, які завітали до нашої студії. Також, в проекті Колаборація стилів ми вже починаємо представляти наших учасників з їх композиціями. До речі, виходить неймовірний проект, до якого вже долучилися біля пʼятидесяти українських гуртів! Слідкуйте за цим проектом – він вартий цього!

Нещодавно ми розпочали новий проект “Громадський сектор від А до Я.” в якому ми розповімо про те, що таке громадянське суспільство, чим воно живе, з якими проблемами стикається і як їх вирішує.

Ми також не будемо припиняти всі інші проекти, які ми ініціювали. Це і Ідіоти тижня, і Вірші та віски з Павлом Броським, і Про музику без музики зі Стасом Прутким, і звісно, Оболонська РДА розповідає – розповіді представників влади про те, що вони роблять і які результати їх роботи, і Стендап на Толоці, і багато інших проектів, які Ви бачите на сторінці Студії Толока у фейсбуці.

Ми перерахували частину проектів і самі здивувалися їх кількості! І тому, не зважаючи на обмеження фейсбуку, ми не будемо зупинятися! Ми будемо створювати нові можливості для наших прихильників читати, чути і бачити нас. Ми працюємо для Вас!
Далі буде…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *