Політика конфіденційності регулює порядок збору, використання, підтримки і розкриття інформації, отриманої від вас на цьому сайті громадської організації “Обʼєднання Толока” Справжня Політика конфіденційності набула чинності з 1 листопада 2018 року.

Толока підтримує політику конфіденційності для захисту персональних даних і повідомлень від несанкціонованого доступу. Під терміном «персональні дані» ми маємо на увазі будь-яку особисту інформацію/ Вона ідентифікує вас, таку як ваше ім’я, адреса, номер телефону. Адреса електронної пошти та інформація про дії (в Інтернеті або іншим чином), які безпосередньо пов’язані з вашою інформацією.

Як і чому Толока збирає і передає вашу інформацію

Наші форми зворотного зв’язку будуть запитувати обмежену особисту інформацію, щоб ми могли виконати ваш запит і відповісти відповідним чином. Будь-яка інформація, отримана за допомогою цих форм, буде використовуватися тільки під час відповіді Толоки на ваш запит. Або при використанні агентів і постачальників послуг (таких як підрядники або сторонні компанії). Це буде використовуватися для надання послуг від імені Толоки, або при наданні вашої інформації роздрібним продавцям Толоки. Ми будемо робити розумні з комерційної точки зору зусилля для забезпечення того, щоб підрядники і сторонні компанії захищали вашу особисту інформацію відповідно до цієї Політики.

Толока докладе розумних комерційних зусиль для забезпечення конфіденційності вашої електронної пошти. Толока не буде розкривати сторонам, не пов’язаним з нашою організацією, приватні повідомлення електронної пошти. За винятком випадків, коли це потрібно для роботи служби або для відповіді на ваш запит, або відповідно до вимог законодавства. Толока буде реагувати на неналежну поведінку.

Про захист інформації

Ми не продаємо, не обмінюємо і не передаємо вашу особисту інформацію третім особам. Ми можемо ділитися загальною агрегованої інформацією, не пов’язаною з будь-якою конкретною особою щодо відвідувачів і користувачів, з нашими партнерами для цілей, описаних вище. Ми можемо використовувати сторонніх постачальників послуг для полегшення управління організацією і Веб-сайтом або управління діями від нашого імені, такими як розсилка опитувань. Ми можемо ділитися вашою інформацією з цими третіми сторонами для цих обмежених цілей за умови отримання дозволу від вас на це.

Ми можемо використовувати цю інформацію, щоб допомогти нам або нашим уповноваженим агентам пропонувати вам продукти і послуги. Вони зможуть точніше відповідати вашим потребам, а також проводити аналітику веб-сайтів та / або користувачів. Ми можемо надавати цю інформацію стороннім постачальникам послуг або аналітичних послуг для виконання послуг або аналізу для нас. Надавати нам результати відповідно до умов контракту, який вимагає від стороннього постачальника послуг або аналітичних даних дотримання всіх чинних законів і положень. Ми використовуємо інформацію та аналітичні результати, щоб поліпшити цей Веб-сайт і продукти. Поліпшити взаємодію з користувачем і надавати вам контент і послуги, які будуть краще відповідати вашим потребам.

Політика конфіденційності. Зміни

Толока буде підтримувати свою політику конфіденційності в актуальному стані і буде докладати всіх зусиль для своєчасного оновлення цієї веб-сторінки коженого разу, коли відбувається зміна цієї політики.

Додатковий захист конфіденційності для дітей, які користуються інтернет

Толока визнає, що діти, в тому числі підлітки, можуть не мати можливості зробити усвідомлений вибір щодо особистої інформації, запитуваної в Інтернеті. Відповідно, Толока свідомо не запитує і не збирає персональні дані дітей або підлітків (молодше вісімнадцяти років) в Інтернет. Толока не запитує і не збирає особисту інформацію дітей та підлітків відповідно до чинних законів і правилами і не дозволяє будь-кому робити це.

Запевнення і гарантії

Інформація про гарантії та обмеження відповідальності, а також документи, представлені на цьому сайті, надаються «як є» без будь-яких гарантій. Толока докладає розумних зусиль для розміщення точної та актуальної інформації на цьому веб-сайті; проте, вона не робить ніяких заяв щодо його точності або повноти.

Ви використовуєте цей сайт на свій власний ризик. Толока, її партнери, уповноважені агенти, постачальники послуг, а також інші сторони, які беруть участь у створенні та доставці змісту даного веб-сайту, не несуть відповідальності за будь-які збитки, спричинені використанням вами цього веб сайту.

Пов’язані сайти та інформація.

Цей веб-сайт може містити гіпертекстові посилання на інші повністю незалежні веб-сайти. Толока не дає ніяких гарантій чи запевнень щодо точності, повноти або достовірності інформації, що міститься в будь-якому гіпертекстовому посиланню. Ви повинні усвідомлювати і визнавати, що використовуєте цей Веб-сайт для посилання на інші сайти на свій страх і ризик.

Ви, як відвідувач цього Веб-сайту, визнаєте і погоджуєтеся з тим, що Толока не зобов’язаний переглядати будь-які сайти, пов’язані з цим Веб-сайтом. Толока не несе ніякої відповідальності за зміст будь-яких пов’язаних сайтів. Ці веб-сайти, посилання і служби можуть мати свою власну політику конфіденційності та політику обслуговування клієнтів. Перегляд і взаємодія з будь-яким іншим веб-сайтом, включаючи веб-сайти, які мають посилання на цей веб-сайт, регулюються його власними умовами і політикою.

Сповіщення

Толока залишає за собою право змінювати інформацію, що міститься на цьому сайті в будь-який час без попереднього повідомлення. Хоча Толока докладає всіх розумних зусиль для забезпечення того, щоб всі матеріали на цьому Веб-сайті були правильними, точність не може бути гарантована. Толока не несе ніякої відповідальності за точність, повноту або достовірність будь-якої інформації, що міститься на цьому Веб-сайті. Даний веб-сайт і вся інформація і матеріали, що містяться в ньому, надаються вам «як є» без будь-яких гарантій.

Використовуючи цей сайт, ви заздалегідь погоджуєтеся дотримуватися всіх умов, включаючи справжню Політику конфіденційності. Толока і сторони, які беруть участь у створенні, виробництві або наданні цього Веб-сайту, не несуть відповідальності за будь-які прямі, непрямі, наступні, випадкові, штрафні або будь-які інші види збитків, шкоди, витрат або видатків (включаючи, окрім іншого, судові та експертні збори) які можуть виникнути в результаті доступу або відсутності доступу до цього Веб-сайту.

Політика конфіденційності включає в себе, окрім іншого, відповідальність за шкоду або травми, що виникли в результаті перегляду даного Веб-сайту. Завантаження з нього будь-яких матеріалів, а також з таких причин, як комп’ютерні віруси. Збої програмного або апаратного забезпечення або будь-які інші помилки, проблеми , збої або затримки в роботі комп’ютера взагалі або в мережі передачі.

Наші контакти

Якщо у вас виникають будь-які питання або коментарі щодо цієї Політики конфіденційності, будь ласка, зв’яжіться з нами електронною поштою info@toloka.kiev.ua.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *