Казка Про

10 грудня музичний портал Rap.ua виклав короткометражну стрічку “Казка про”, яка об’єднує п’ять мультфільмів з піснями сучасних українських виконавців. Це частина соціального проєкту, покликаного звернути увагу молоді на актуальні проблеми сучасного суспільства.

Короткометражна стрічка, в якій дівчинка як символ молодого покоління спостерігає за ситуацією у світі (та вирішує змінити ситуацію на краще) об’єднана з п’ятьма мультфільмами, пісні для яких спеціально написали популярні українські урбан-артисти: Alina Pash x Zbaraski, Fo Sho, HKHKT x Alex Pervukhin, Freel і Otoy.

Кожен з артистів писав трек н тему , що його хвилює (від занепаду культури від Аліни Паш – до пандемії фейк-ньюз від Freel), після до нього створювали анімований відеоряд.

Свій вибір формату та музичного жанру автори пояснюють бажанням розповісти про складні речі максимально просто. Вони наполягають, що попри велику кількість глобальних проблем – кожен може докласти руку до її виправлення. “Ми вважаємо, що реп – це не просто музика. Це те, що може змінювати людей, а молодь – сила, здатна змінити світ”, – коментують роботу автори.

За матеріалами Суспільного

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *