Монотонність доріг – це пісня з нового альбому “Шаман-рок” від гурту “Проти Течії“. У цій роботі поєдналися кохання, розлука, осінь, рок та гастрольні подорожі.

https://www.youtube.com/channel/UCDC3HBSl6Q21yDDBSJmiSNw/videos

Монотонність доріг альбом “Шаман-рок” від гурту “Проти Течії”

Гурт, окрім сольних концертів, брав участь у багатьох всеукраїнських та міжнародних фестивалях:

 «Червона Рута», «Рок-булава», «Самар-Дніпро-Фест», «Холодний Яр», «Ше.Fest», «Пісні народжені в АТО», «Важка ділянка VIII», «Зашків-Фест», «Сяйво-Фест» та багато інших.

Також дуже багато акустичних виступів за участі лідера гурту Дмитра Кольчика (Рама Вішес), як сольних, так і присвячених допомозі хворим дітям, сиротам, збору коштів та підняття бойового духу воїнам АТО на передовій і в мирних містах України.

На даний час гурт має три повноформатних альбоми “У пеклі боротьби” (2017), “Шляхом вітру і вогню” (2019) та “Шаман-рок” (2021), а ще багато синглів, декілька ЕР і сольних робіт лідера гурту.

Альбом «У пеклі боротьби» вийшов під гаслом «Шабля, воля, рок-н-рол!» Він присвячується боротьбі Українського народу за волю та незалежність, починаючи з часів Русі і закінчуючи сьогоденням.

Альбом «Шляхом вітру і вогню» має гасло «Всім, хто по життю — вітер, по суті — вогонь, по релігії — Rock!».

Ця платівка — це паралель, між здобуттям свободи нашими предками у запеклих боях і здобуттям її рок-музикантами, а саме: словом, музикою, ідеєю…

Третя платівка гурту має назву “Шаман-рок”, у ній музикант постає, як волхв, шаман, провідник між потойбіччям і світом людей.

В цьому альбомі все, що пов’язано з магією, містикою, потойбіччям, раєм, пеклом, природою, стихіями та людиною. Це відгук древності у непролазних дрімучих лісах сучасного світу. Цей гурт змішав та приготував чарівне рок-н-рольне зілля з різних жанрів музики і назвав його “Шаман-рок”.

Піснею “Прапор у крові” гурт долучився до акції “Так працює пам’ять”, присвяченої пам’яті Данила Дідіка і всім, хто віддав життя за незалежність України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *