Всі ми стикнулися із дуже нелегкими часами – періодом карантину та пандемії. Не дивно, що школи вимушені перейти на дистанційне навчання у зв’язку зі складною епідеміологічною ситуацією. Велика кількість батьків висказує свою невподобу до дистанційного навчання: мовби, вони навчають дітей, а вчителі не дають матеріалу у повному обсязі. Деякі батьки навіть знімають навчальний процес на відео, а потім викладають ролики зі своїми звинуваченнями вчителів. Але є інша сторона медалі.

Сьогодні, 12 січня 2021 року, на уроці математики 10-Б класу, у спеціалізованій школі № 214, що у місті Києві, невідомий персонаж, що отримав, незрозуміло як, посилання на онлайн-конференцію та код доступу, посеред уроку почав, не підбираючи слів та речень, нецензурною лексикою покривати викладача математики брудом та розповідати свою думку про навчання під час карантину. Оцінки дана ситуація не потребує, бо зрозуміло, що такі прояви невігластва, невихованості, необізнаності та відсутності знань про субординацію – наслідки виховання. Ця проблема є нічим іншим, як наслідком, повторююся, виховання, і батьки тут – не зайві, коли розповідають дітям про їх права, часто забуваючи перед цим розповісти про їхні обов’язки. Але найголовнішими є питання: як захистити вчителів та учнів і яке покарання понесуть винні? І хто має займатися захистом навчального процесу та який державний орган несе за це відповідальність?

Прикро спостерігати такі ситуації. Приносимо співчуття викладачеві. Щиро сподіваємося, що ця ситуація буде вирішена, а винні – покарані. Проблеми, висвітлені раніше, залишаються під великим знаком питання.

Далі буде прикріплено відеозапис ситуації.

відео з Телеграм.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *