Під кінець 2020 року харківчани обрали мером не зовсім живого чоловіка. Є підозра, що на момент оголошення та «прийняття присяги яку не треба приймати»  мер був зовсім не живий. Це моє оціночне судження, яке не змінює ситуацію вцілому. Це був їх вибір. Який зовсім розходився зі здоровим глуздом. Бо на тепер місто отримало якесь «тимчасове рішення». Воно обумовлене політичною необхідністю купки людей і якимось соціальними умовностями мешканців міста. Але не здоровим глуздом. Бо якби харківчани спирались на здоровий глузд то вони б не обрали мумію….

Ви можете сказати, що це зумовлено особливістю міста(промисловість, вітри, екологія, близькість Мордору), але ні – це просто відсутність здорового глузду в людей.

І це не локальна проблема. Це велика проблема цієї країни. Ось «заокеанський батько» записав депутата правлячої більшості в санкційний список. Хтось зрадів, хтось обурився(3 особи), хтось промовчав. Але проблема не в кількості, проблема в тому що це сталося. Бо якби суспільство керувалось здоровим глуздом, а не політичною необхідністю, то цього б депутат в принципі не було б депутатом. Або цього «персонажа» не вибрали, або б після виборів його колеги-депутати, зі здоровим глуздом в пріоритеті. Наваляли б йому в коридорах Ради так, що він бі ніколи не з’явився в сесійній залі і в принципі не займався б такою фігнею. Але ні – здоровий глузд був не в пріоритеті.

І це не проблема «зеленого періоду» нашої країни. За попередників теж був відсутній здоровий глузд. Візьміть хоча б Гену Прокурора… замість вибудовування нормальної прокуратору він танцював з собакою. А його патрон, попри величезний кредит довіри, замість того щоб звільнити довбня, залишав його Геною Прокурора більше 3-х років…

І де здоровий глузд?

Є політичний момент, але немає здорового глузду, є мумія на посаді мера і втручання у внутрішні справи певно єдиного союзника, але БЛЯДЬ – НЕМА ЗДОРОВОГО ГЛУЗДУ!

Тож пропоную записати пріоритет здорового глузду безпосередньо в Конституцію. І якщо депутати, закони, чи чиновники роблять щось не у відповідності зі здоровим глуздом то йде таке нахрін семимильними кроками.

Бо ми або живемо у відповідністю зі здоровим глуздом, або обираємо мумію на мера!

1 коментар

  1. Жил, живет и будет жить!!! 🙂

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *